<p>- de nyeste spr&oslash;jtediagrammer og informationer, udf&oslash;re et f&oslash;rste klasses arbejde for dig og din bil.</p> <p>&nbsp;TekTrol 3-lags behandling, holder i 4 &aring;r</p>
<p>- og er billigst pr. &aring;r.</p> <p>Dansk rustbeskyttelse, der holder dobbelt s&aring; l&aelig;nge.</p>
<p>- skal kun behandles hvert 4 &aring;r.&nbsp;</p> <p>- Billed dokumentation af afmontering.</p>
<p>- 30 &aring;r`s garanti, 4 &aring;r`s behandlings interval.</p> <p>TekTrol Anti Rust.</p>
<p>-Rustbekyttelse der holder l&aelig;ngere.</p>
<p>-Vi henter og bringer din bil, fra 199,00 kr.</p>

Presse

 

Anti-rustprodukter

Vi forhandler kvalitetsprodukter til bilpleje.

Anti-ruskprodukter

Produktserien omfatter følgende grupper: lakpleje, vask og forrengøring, rude-rens og sprinklervæske, vinterprodukter, gummipleje inde og ude.

 
 

Garanti

Vi er medlem af undervognsgaranten og kan derfor tilbyde garanti på alle biler, uanset hvilket produkt der tidligere er anvendt, forudsat at bilen er under 5 år og ellers i god stand.

 

Avisartikel

En bil uden rust lever længere og mere sikkert.
Rustbeskyttelse er sund fornuft, både for ældre og helt nye biler.
Jo før du kommer i gang med rustbeskyttelse, jo længere garanterer vi for resultatet … helt op til 18 år.
Det er branchens bedste garantiordning.

Selvom det er en fordel at starte med regelmæssig rustbeskyttelse så tidligt som muligt, så er det sjældent for sent, hvis man ikke har fået det gjort tidligere.

”Når en bil er fire år gammel og aldrig har fået rustbeskyttelse, så kan vi altid finde begyndende rust. Men det vil altid hjælpe med en behandling. Ind i mellem giver vi en ældre bil en specialbehandling, der både stopper rustangrebene og beskytter mod nye,” fortæller Rune
Grevsen fra Viby Undervogscenter.

”I øvrigt er der heller ingen problemer, hvis man tidligere har brugt en anden type rustskyttelse. Vores produkter er fint forenelige med andre på markedet, så der er intet til hinder for at skifte til os.”

Viby Undervognscenter startede i 1983. I 2003 flyttede firmaet til nye og større lokaler på Birkegårdsvej i Hasselager. Samtidig blev Rune Grevsen ansat som bestyrer, og i 2006 købte han virksomheden. ”Vi behandler godt 2.000 biler årligt på vores 600 m² undervognscenter. Omkring 80% af behandlingerne foregår gennem nyvognsforhandlere, og det er med til at fordele travlheden
lidt.  

Men stadigvæk er vores travleste måneder om efteråret, selvom det faktisk er bedst at behandle bilerne i forårs- og sommermånederne,” fortæller Rune Grevsen.

Det er lidt af en opgave at få vænnet folk til tanken om rustbeskyttelse i foråret. ”Det er ikke lige rust, folk spekulerer mest på når solen skinner. Men vi prøver langsomt at flytte folk, for produkterne hæfter bedre og beskytter bedst, når de påføres i varmt og tørt vejr. Man får bedre beskyttelse for pengene,” forklarer Rune.
 

Han mener der er flere forklaringer på, at han har så mange bilforhandlere i kundekredsen.
”Vores slutrengøring er så god, at forhandleren faktisk intet skal foretage sig, før de leverer bilen til kunden. Samtidig sørger vi også for transporten til og fra forhandleren, så kunden kan faktisk bare aflevere deres bil der, når de skal have bilen behandlet igen.”

Dialogen med autoforhandlere, mekanikere og værkførere er vigtig for Rune.
”Når jeg forklarer om vores fremgangsmetoder, produkter og ikke mindst garantiordning, så bliver de fleste overbevist. Bilmærkernes egen gennemtæringsgaranti dækker fx ikke rustbelægninger eller dele som tank, tankstuds og bremserør. De biler, de sælger til deres kunder, holder længere hvis de får en undervognsbehandling. Det giver gladere kunder i længden.”