<p>- de nyeste spr&oslash;jtediagrammer og informationer, udf&oslash;re et f&oslash;rste klasses arbejde for dig og din bil.</p> <p>&nbsp;TekTrol 3-lags behandling, holder i 4 &aring;r</p>
<p>- og er billigst pr. &aring;r.</p> <p>Dansk rustbeskyttelse, der holder dobbelt s&aring; l&aelig;nge.</p>
<p>- skal kun behandles hvert 4 &aring;r.&nbsp;</p> <p>- Billed dokumentation af afmontering.</p>
<p>- 30 &aring;r`s garanti, 4 &aring;r`s behandlings interval.</p> <p>TekTrol Anti Rust.</p>
<p>-Rustbekyttelse der holder l&aelig;ngere.</p>
<p>-Vi henter og bringer din bil, fra 199,00 kr.</p>

Pressemeddelelse

Garanteret rustfri bil kræver nu blot behandling hvert 4. år.

Rustbeskyttelseskæden TekTrol Anti Rust har pr. 1. marts 2015 har på landsplan udvidet den rustgaranti der gives i forbindelse med en undervognsbehandling.

 

Gode erfaringer

I år 2000 indførte Tektrol et genbehandlingsinterval på 3 år, og erfaringerne herfra er så gode at der nu tages ét skridt mere i samme retning. Fremover tilbydes rustgaranti på biler der blot behandles hvert 4. år. Garantien løber i op til 30 år hvis behandlingen gentages.

 

Den holdbarhed som en grundig behandling med TekTrol-produkter har, skal naturligvis komme vores kunder til gode, og vi er komfortable med den risiko der ligger i at udstede en 4-årig garanti, for vi kender vores produkt rigtigt godt efterhånden” udtaler direktør for TekTrol Anti Rust a/s, Jesper Ohmsen.

 

” Vi vurderer løbende holdbarheden af vores rustbeskyttelse via de biler vi får ind til genbehandling. I de senere år har det med mellemrum været oppe at vende om ikke 4-års intervaller var muligt, og det ved vi nu at det er. ”

 

En nyskabelse med økonomi i

”Det er spændende at introducere en 4-års behandling med garanti. Det er ikke set før – branchestandarden er fortsat 2 år mellem behandlingerne - og vi tror da også på at bilejeren der ønsker at passe på sin bil vil synes det er interessant. Værdien i den lange holdbarhed føres jo direkte over i kundens pengepung - for med en pris på omkring 1.000 kr. årligt for at holde sin bil garanteret rustfri forsvinder præmissen om at god videodokumenteret rustbeskyttelse skulle være en kostbar affære helt og aldeles”.

 

Der ligger en pointe, og en stor tilfredsstillelse for os i at være billige, uden at have ’skåret i varen’, men fordi vi netop gør os umage med gode produkter, og ad dén vej opnår en stor værdi at give videre til kunden” slutter Jesper Ohmsen.

 

Rustbeskyttelse fortsat en nødvendighed

Alle TekTrol-stationer i landet har indført garantien og de tilknyttede Partnere glæder sig til at introducere budskabet for deres kunder. De steder hvor man har fortalt sine samarbejdspartnere om det, er svaret utvetydigt positivt. De fleste bilejere er nemlig godt er klar over at rustbeskyttelse af bilen er en halvtrist nødvendighed, og noget man gerne vil have klaret nemmest, bedst og samtidigt billigst muligt. Med det nye 4-årige garantisystem har man et meget stærkt bud på løsningen.

 

Fakta om garantien

  • Alle nye biler under 1 år kan få en TekTrol rustgaranti der løber i 4 år ad gangen.
  • Ældre pæne biler op til 5 år kan efter individuel vurdering, også opnå samme garanti.
  • Garantiens varighed er 30 år fra 1. indregistreringsdato ved genbehandling hvert 4. år.
  • Garantien dækker de rustskader der måtte opstå, og som behandlingen skulle have forhindret.
  • Garantiselskabet ’TekTrol Anti Rust ApS’ udsteder garantimærker til garantien.
  • Garantien tilbydes af alle TekTrol-partnere – pt. 10 stk. (se www.tektrol.dk).

 

Se PDF eller Word doc.