<p>- de nyeste spr&oslash;jtediagrammer og informationer, udf&oslash;re et f&oslash;rste klasses arbejde for dig og din bil.</p> <p>&nbsp;TekTrol 3-lags behandling, holder i 4 &aring;r</p>
<p>- og er billigst pr. &aring;r.</p> <p>Dansk rustbeskyttelse, der holder dobbelt s&aring; l&aelig;nge.</p>
<p>- skal kun behandles hvert 4 &aring;r.&nbsp;</p> <p>- Billed dokumentation af afmontering.</p>
<p>- 30 &aring;r`s garanti, 4 &aring;r`s behandlings interval.</p> <p>TekTrol Anti Rust.</p>
<p>-Rustbekyttelse der holder l&aelig;ngere.</p>
<p>-Vi henter og bringer din bil, fra 199,00 kr.</p>

Firmaprofil

 

Inderskærme

Mange biler har ikke inderskærme bag, og derfor anbefaler vi at sådanne eftermonteres. Nogle biler har stof- inderskærme bag, som desværre ikke egner sig særlig godt til det danske klima da de suger og holder på fugten, og derved skaber øget risiko for rust.

Disse inderskærme anbefaler vi udskiftet med plastik- inderskærme.

 

Hos Viby Undervognscenter ...

... arbejder vi ud fra den filosofi, at høj personlig service, professionel rådgivning og brug af kvalitetsprodukter skaber den helt grundlæggende tillid, vi ønsker at opnå fra vores kunder. En tillid til at arbejdet bliver udført godt og grundigt, samt med omtanke for både bil og miljø. Dette er drivkraften i vores virksomhed, samt grundlaget for, at vi kan give helt op til 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger.

Viby Undervognscenter er med det nyeste udstyr og erfaren specialuddannet personale et moderne undervogns-center nær Århus. Viby undervognscenter kan med de nyeste sprøjtediagrammer og informationer udføre et første klasses arbejde for dig og din bil.

Vi er medlem af undervognsgaranten, hvilket betyder, vi kan tilbyde op til 30 års garanti på din undervognsbehandling, uanset hvilket produkt der tidligere er anvendt.

Historie

Viby Undervognscenter startede tilbage i 1983, og har siden fulgt den kæmpemæssige udviklingen der har været på undervognsbehandling og rustbeskyttelse.
Dette betød at vi i 2003 flyttede til nye, og helt specielt indrettede lokaler, med alt det nyeste indenfor sprøjtediagrammer og topmoderne sprøjteudstyr til undervognsbehandling.
 
Vores special-uddannede personale sikre med disse teknologier, og ikke mindst erfaring, at undervognsbehandlingen bliver udført i højeste kvalitet.
 
Vi har hos Viby Undervognscenter lige fra begyndelsen arbejdet ud fra den filosofi, at høj personlig service, professionel rådgivning og brug af kvalitetsprodukter, skaber den helt grundlæggende tillid vi ønsker at opnå fra vores kunder.   - En tillid til os, om at arbejdet bliver udført godt og grundigt, samt med omtanke for både bil og miljø.
Dette er drivkraften i vores virksomhed, samt grundlaget for at vi kan give helt op til 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger.

Viby Undervognscenter - Rustfri med garanti